Under 2014 kommer Elin Andersson att leda Svenska Studerandes Intresseförening. Hon valdes enhälligt till ordförande på höstmötet den 11.11. SSI och högskolepolitik är inget nytt för Elin som under 2013 suttit i SSI:s styrelse som Helsingfors universitets studentkårs representant, samt ansvarat för två- och trespråkigheten och internationaliseringen inom HUS:s styrelse. På höstmötet valdes också fyra

Under 2014 kommer Elin Andersson att leda Svenska Studerandes Intresseförening. Hon valdes enhälligt till ordförande på höstmötet den 11.11. SSI och högskolepolitik är inget nytt för Elin som under 2013 suttit i SSI:s styrelse som Helsingfors universitets studentkårs representant, samt ansvarat för två- och trespråkigheten och internationaliseringen inom HUS:s styrelse.

På höstmötet valdes också fyra nya representanter in i SSI:s styrelse. De är Björn Bonsdorff (HUS), Erik Stenberg (SHS), Marina Stenbäck (ÅAS) och Rasmus Tunis (AUS). De som 2014 påbörjar sitt andra år i styrelsen är Matias Dahlbäck (ÅAS), Robin Hjerpe (Novium), Johanna Hagstöm (TF), Anna-Maria Malm (ASK), Rasmus Olander (nationerna) och Oleg Stikhin (nationerna).

Om skribenten
Publicerad
november 13, 2013

Lämna ett svar